Dijous 12 de novembre celebrarem l’acte El canvi no s’atura. Oportunitats del 20D, a debat. Una tertúlia amb Xavi Domènech (Historiador i candidat de En Comú Podem), Lucia Martín (Activista pel dret a l’habitatge i candidata de En Comú Podem), Marta Sibina (Infermera i activista anticorrupció i candidata de En Comú Podem) i Xavi Matilla (cap de llista i regidor de Terrassa en Comú). L’acte es realitzarà a les 18.00h al Faktoria d’Arts (Carrer La Rasa 64, Terrassa).

Aquest acte, després del realitzat a Barcelona el 25 d’octubre i a Tarragona el 3 de novembre suposa el tret de sortida per a la candidatura En Comú Podem a la nostra ciutat. Ara és el moment de demostrar la força de la gent, que no ens rendim i ens unim.

El canvi que va començar el passat 24M a les “Ciutats del canvi” ha de ser imparable. Volem impulsar una candidatura catalana ciutadanista que reculli el màxim possible de sensibilitats i lluites socials i que defensi la participació ciutadana i el municipalisme ciutadà com a eines de transformació social.

T’hi esperem!