Terrassa en Comú ha fet compareixença davant els mitjans després de les Eleccions Municipals del passat 26 de maig. Una compareixença que ha servit per fer valoració dels resultats electorals, així com per parlar del futur de Terrassa en Comú.

Des de Terrassa en Comú volem felicitar a Tot per Terrassa per haver guanyat les eleccions, un partit que ha aconseguit aglutinar vots de tot l'espectre polític i sobretot portar la bandera del canvi que la ciutat volia, connectant amb una gran part de la ciutadania de Terrassa, i generant una gran expectativa de canvi. Els felicitem i esperem que aquesta expectativa de canvi i de projecte per Terrassa es traslladi a l'acció de govern i esdevingui realitat. Valorem positivament que la ciutat hagi optat per un canvi a 40 anys del PSC.

Pel que fa a la valoració dels resultats, aquests han estat els pitjors possibles. Des de Terrassa en Comú érem conscients que no arribàvem en les millors circumstàncies, però tot i això confiàvem en treure un resultat com a mínim significatiu. Quedar fora de l'Ajuntament ha estat un cop inesperat i no previst.

Volem agrair les 4.636 persones que van confiar en Terrassa en Comú, insuficient per aconseguir representació però una xifra important. Així com a les persones que han estat treballant durant els últims 4 anys amb TeC i aquelles que s'han apropat per ajudar durant la campanya i a totes aquelles que ens animeu a seguir per què creieu que Terrassa necessita un espai polític com el que representem els Comuns.

Tanmateix volem mostrar el nostre suport públic a les companyes de la CUP, que no han obtingut tampoc, representació a l'ajuntament i de les que creiem que el seu pas aquests quatre anys per la institució local, com el nostre, han estat una innegable font d'aportació d'idees, propostes, construccions i materialitzacions del canvi que vam iniciar a Terrassa el 2015.

Des de Terrassa en Comú estem convençuts que l'espai polític i el projecte de ciutat que representem els Comuns a Terrassa, té tot el sentit, i que el treball fet durant aquests últims anys no ha estat en va. Ens posarem i posarem el nostre projecte a disposició de la ciutat. Serem molt exigents per què el canvi que moltíssima gent ha votat sigui un veritable canvi, progressista i per a tots els barris de Terrassa.

No obstant, Terrassa en Comú, donades les circumstàncies necessita un temps prudencial per reflexionar i repensar quina és la forma més adequada per seguir endavant.