Terrassa en Comú ha fet roda de premsa per presentar les principals propostes en l'àmbit de feminisme davant de l'Ajuntament "perquè creiem que el feminisme i les polítiques LGTBI han d'obrir les portes d'aquesta institució i entrar dintre. S'ha iniciat una revolució al carrer que no ha entrat a l'Ajuntament i pensem que és indispensable que així sigui" ha explicat l'Anna Rius a la compareixença amb els mitjans.

Ens cal un canvi important i ambiciós, un canvi que Terrassa en Comú ha de liderar "la candidatura de Terrassa en Comú té més dones que homes a la llista, una qüestió que volem destacar, així com el fet que ens plategem les polítiques feministes no només en presència i quotes, sinó de forma transversal" ha explicat l'Agnès Petit. Una llista que tanca la Rosa Maria Fernández Sansa, la que va ser la primera regidora de la primera regidoria de polítiques de gènere a tot l'Estat espanyol.

El programa de Terrassa en Comú és molt valent amb vuit àmbits on els feminismes i les polítiques LGTBI volen incidir "amb 68 propostes com ara la paritat a tot arreu, paritat en els consells sectorials, en els càrrecs de lliure designació, etc. Una de les propostes més importants que plantegem és que la nostra ciutat necessita una Casa dels Feminismes i de les Polítiques LGTBI perquè els moviments joves que tenim a la nostra ciutat puguin començar a compartir espais" ha explicat Rius. Un espai on fer xerrades, on poder fer cicles, en definitiva, un espai on els feminismes de la ciutat puguin viure i conviure. Una segona proposta de les més importants, com ha explicat Rosa Maria "TeC té clar que la Regidoria de Polítiques per a les dones ha d'estar en la matèria categoria que qualsevol altra de les regidories".

Des de Terrassa en Comú fem una aposta clara i ferma pel feminisme i per les polítiques LGTBI, amb un compromís a què el pressupost tingui una mirada de gènere en totes les àrees.