Terrassa en Comú ha fet una roda de premsa al camp Les Palmeres del club esportiu Unió Jabac de Terrassa dimarts a les 18.00h centrada en el món de l’esport a la nostra ciutat.

TeC és un projecte de canvi per trencar amb la inèrcia que arrossega aquesta ciutat. I per acabar també amb els seus taps, amb actors i pràctiques d’aquesta ciutat que limiten el potencial que té Terrassa. I sobretot per higiene democràtica, perquè un govern del mateix partit durant 36 anys té molts perills, entre els quals, la confusió entre partit, ajuntament i ciutat.

El Jabac cuida l’esport des del futbol base i projecta una bona imatge de la ciutat. (...) Ara la imatge que projecta el Terrassa FC és dolenta, de caos” ha declarat Matilla. Estem parlant esport, són joves, és cohesió social, és salut, etc. Però també és un exemple d’èxit, de reconeixement i projecció de la ciutat a l’exterior. I el que és més important, és un exemple de projecte de ciutat, i d’un projecte de ciutat marcat per la voluntat d’unir esforços. "És un exemple de com ha de ser el projecte de futur de la ciutat en aquesta ciutat, i malauradament, també una mostra de la necessitat de deixar enrere un model esgotat".

Aquesta ciutat no es pot permetre un govern que confongui l’ajuntament amb el seu partit. “Unes polítiques del PSC de Terrassa que han donat com a resultat una mala imatge de la ciutat”. ha explicat Matilla. “L’ajuntament actual ha recolzat que el model actual sigui possible i això ha estat un error, amb el cost que suposa per a la ciutat en termes de mala imatge i projecció exterior”.

El futbol és un joc, però les decisions en matèria de futbol en aquesta ciutat no són cap joc. Determinades pràctiques des de l’ajuntament justifiquen la necessitat de passar pàgina en aquesta ciutat. Fer saltar el tap i construir una nova etapa. I acabar amb la incompetència i qualsevol tipus de pràctica d’amiguisme en aquesta ciutat. Una nova etapa en la qual la Unió Jabac Terrassa, un dels clubs de futbol més important de Catalunya, “és un bon exemple de projecte d’èxit”. Cal posar el focus en els millors. Perquè és un exemple de projecte de ciutat. Que val reforçar.  I davant del qual, a diferència de l’actitud de govern socialista, no tens més opció que treure’t el barret i posar-se al servei.