Dimarts 22 d’abril es va celebrar la Taula de l’aigua amb la presència de Xavi Matilla. L’acte es va desenvolupar al Centre Cívic Municipal President Macià amb una assistència de més de 120 persones.

La Taula va estar formada per Xavi Matilla (Terrassa en comú), Alfredo Vega (PSC), Gabriel Turmo (PP), Isaac Albert (ERC), Bernat Chueca (CUP), Miquel Sàmper (CIU) i Javier González (Ciutadans).

L’alcaldable Xavi Matilla va començar la seva intervenció amb la idea que l’aigua no és un altre servei més, sinó que és un estratègic i, sobretot, en el moment actual de crisi. Un servei que no es pot mercantilitzar, ni pot seguir lògiques de mercat.

“L’aigua és un bé humà i com a tal permetre talls de subministrament és negar l’existència mateixa” va declarar Matilla a la pregunta Són admissibles els talls d’aigua? que va formular la moderadora.

Per finalitzar, en Xavi Matilla es va mostrar a favor de la municipalització de l’aigua, però amb transparència, amb una gestió del servei directa i amb la ciutadania informada i que pugui ser consultada.

Podeu accedir al Manifest per la gestió pública de l’aigua al següent enllaç http://terrassainforma.com/wp-content/uploads/2014/06/Manifest-Taula-Aigua.pdf