Avui en roda de premsa s’ha presentat la “Taula per la Democràcia de Terrassa” un espai de la societat civil terrassenca en defensa de les institucions catalanes, dels drets i llibertats fonamentals i del dret a decidir del poble de Catalunya que va ser constituïda dimecres 27 de setembre.
09/27/2017 - 11:26 mobilització 1Octubre CatComú
Dijous 28 de setembre es farà l'acte “És l'hora de la política, els diàlegs i la democràcia” amb Lucía MartínGerardo Pissarello
Aquest matí la Guardia Civil ha entrat a les conselleries d'Economia, d'Afers Exteriors, Governació i Afers Socials. Hi ha una dotzena de detinguts, entre ells el secretari general d'Economia, Josep Maria Jové; el secretari general d'Hisenda, Lluís Salvadó, i el director general de Patrimoni, Francesc Sutrias.     Ens trobem davant de la suspensió de facto de l'autonomia de Catalunya, amb l'aplicació encoberta de l'article 155 en la que el govern de Rajoy llença una ofensiva autoritària...
09/20/2017 - 11:11 autogovern drets civils llibertats 10
Davant els atacs del govern del PP cal defensar la democràcia i els drets civils, avui més que mai, defensem les institucions catalanes, per aquest motiu avui des de TeC hem demanat juntament amb ERC-MES, PDeCAT i amb el suport de la CUP a l'alcalde Ballart la suspensió i ajornament de totes les Comissions Informatives previstes per aquests dies a l'Ajuntament.
09/12/2017 - 10:55 #ConsultaComuns1O
Ya está abierta la consulta on line de Catalunya en Comú para las personas inscritas con la pregunta  "Catalunya en Comú ha de participar en la mobilització de l'1-O?
El Pleno Municipal de jueves 7 de septiembre aprueba la memoria de gestión directa del agua como el modelo más eficiente y sostenible. Así después de 75 años la gestión del agua pasa a la gestión pública. Un proceso que nació de la ciudadanía y se trasladó a la institución. 
Hoy el Pleno del Ayuntamiento de Terrassa aprobará un nuevo modelo de gestión pública para el servicio de abasto del agua de la ciudad. Se trata de un hecho muy relevante, puesto que durante 75 años este servicio ha sido gestionado por una misma empresa privada. Y es, sin duda, una muy buena noticia para el interés general de la ciudad, puesto que la gestión pública del agua permitirá pasar página a un periodo caracterizado por una gestión privada opaca y sin control público.