11/11/2019 - 10:55 En Comú POdem
Hemos conseguido los dos objetivos que nos marcamos 1) mantener la misma posición 2) conseguir una suma de izquierdas que sumara más que la mayoría de derechas. Siete diputados al conjunto del país en términos globales es un buen resultado.

Tenemos por ante un gran reto todas las formaciones del campo democrático: construir un dique antifascista contra la extrema derecha. No solo se trata de la estabilidad de España o de los presupuestos sino de los avances de la democracia que se...
11/01/2019 - 11:59
La nit del 31 d’octubre s’inicia la campanya d’En Comú Podem cap al 10N, una campanya sota el lema “Si vols solucions, vota solucions”. Una campanya  per tornar a parlar d’allò que preocupa a la ciutadania. La candidata de Terrassa número 13 per Barcelona, Mercè Gómez Llobregat ha volgut enfasitzar que “el 10N ens necessitem tota la gent per transformar l’actual situació de desbloqueig en l’inici del camí cap a les solucions. El 10N hem de tornar a donar un missatge nítid a...
10/22/2019 - 14:09
Barcelona prohibeix obrir nous locals de joc i apostes i limita la publicitat d’aquestes activitats per preservar la salut de la ciutadania i evitar addicions. El mes de gener de 2019 Terrassa en Comú va presentar una proposta per a la regulació de la proliferació de les cases d'apostes a la nostra ciutat que va ser aprovada pel Ple municipal. Esperem que seguint els passos de Barcelona, en aquest mandat el nou equip de govern la porti a la práctica.
10/14/2019 - 10:29
Ante la sentencia del Tribunal Supremo que condena a los líderes políticos y sociales independentistas a hasta 13 años de prisión por el delito de sedición, el espacio de los Comunes:
Hoy empiezan en Terrassa los Corporate Games, un acontecimiento que ya nació con muchas sombras y opacidad en el mandato anterior con un convenio que firmó el Ayuntamiento con la empresa organizadora por un importe de más de 40.000€ y que no tenía ningún contenido; literalmente se concedió este importe con un plan director en blanco sin especificar los compromisos del Ayuntamiento y de la empresa.
06/13/2019 - 15:04
Amb la constitució del nou Ajuntament i l'elecció de Jordi Ballart com alcalde de Terrassa s'iniciarà una nova etapa política a la ciutat. Una nova etapa amb un equip de govern compartit entre TxT i ERC amb majoria absoluta en el Ple. Una nova etapa que desperta, pel que he percebut aquests dies, sentiments oposats. Per una banda una gran expectativa i il·lusió pel canvi. Per altra, dubtes i recels per les possibilitats d'èxit del nou govern.
05/31/2019 - 09:59
Terrassa en Comú ha fet compareixença davant els mitjans després de les Eleccions Municipals del passat 26 de maig. Una compareixença que ha servit per fer valoració dels resultats electorals, així com per parlar del futur de Terrassa en Comú.
05/24/2019 - 10:38 municipals 2019
La Revolta ha acollit l'acte final de campanya de Terrassa en Comú, una festa on hem comptat amb la presència de Marcelo Expósito, exdiputat i la periodista Cristina Fallarás.
Terrassa en Comú ha fet roda de premsa per parlar d'algunes de les mesures que portem en matèria de salut al programa per a les Municipals. Una compareixença on hem comptat amb la Gemma Tarafa, Comissionada de Salut de l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Lleonart i Xavi Matilla. "Som la tercera ciutat en població de Catalunya, tenim dos centres hospitalaris de referència i amb una pitjor assistència sanitària que a moltes altres ciutats de Catalunya. Degut, en molt bona part, a la manca d'...
05/23/2019 - 09:13 Xavi Matilla municipals 2019
El diumenge 26 de maig ens juguem el futur de la nostra ciutat. Moltes persones a Terrassa hem pres consciència que el canvi és inajornable. Recordem que ja fa molt de temps aquesta ciutat millorava, però ara ja fa massa anys que s'ha estancat, està paralitzada. Durant aquests darrers quatre anys s'ha constatat l'esgotament i la incapacitat del PSC per continuar liderant aquesta ciutat. Incapaços d'aportar cap solució als problemes de la ciutat, incapaços fins i tot de garantir el funcionament...

Páginas