GRUPO MUNICIPAL 2015-2019:


Regidores

PARTICIPA:


Inscríbete a TeC

PROGRAMA:


Programa
Hoy empiezan en Terrassa los Corporate Games, un acontecimiento que ya nació con muchas sombras y opacidad en el mandato anterior con un convenio que firmó el Ayuntamiento con la empresa organizadora por un importe de más de 40.000€ y que no tenía ningún contenido; literalmente se concedió este importe con un plan director en blanco sin especificar los compromisos del Ayuntamiento y de la empresa.
13/06/2019
Amb la constitució del nou Ajuntament i l'elecció de Jordi Ballart com alcalde de Terrassa s'iniciarà una nova etapa política a la ciutat. Una nova etapa amb un equip de govern compartit entre TxT i ERC amb majoria absoluta en el Ple. Una nova etapa que desperta, pel que he percebut aquests dies, sentiments oposats. Per una banda una gran expectativa i il·lusió pel canvi. Per altra, dubtes i recels per les possibilitats d'èxit del nou govern.
31/05/2019
Terrassa en Comú ha fet compareixença davant els mitjans després de les Eleccions Municipals del passat 26 de maig. Una compareixença que ha servit per fer valoració dels resultats electorals, així com per parlar del futur de Terrassa en Comú.
24/05/2019 municipals 2019
La Revolta ha acollit l'acte final de campanya de Terrassa en Comú, una festa on hem comptat amb la presència de Marcelo Expósito, exdiputat i la periodista Cristina Fallarás.

Síguenos en Twitter