Xavi Matilla

Vaig néixer a Terrassa, al barri de La Maurina, l’any 1975. Actualment sóc veí del barri de Sant Pere i pare de dos nens. Des de l’any 2000 he desenvolupat la meva activitat professional com a arquitecte-urbanista redactant projectes de ciutat, territori, paisatge i espai públic, i escrivint articles per a diverses publicacions. També sóc professor del Departament d’Urbanisme de la UPC i des de l’any 2010 sóc secretari de l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya. Responsable nacional d’Organització i Territori de Catalunya en Comú.

Motivacions

Terrassa necessita urgentment un canvi en les seves polítiques municipals. El meu equip representa un projecte ciutadà i col·lectiu, de gent disposada a posar al servei de la ciutat els seus coneixements, la seva experiència i tota la seva energia, per assolir el canvi que les circumstàncies requereixen. Per fer de l’Ajuntament de Terrassa un projecte transparent, que treballi per solucionar els problemes existents, en definitiva, un projecte en comú, al servei de tots els terrassencs i terrassenques.

Seguint el nostre compromís amb la transparència i l’accés a la informació pública de TeC, aquí podeu consultar el resum de la meva trajectòria professional així com la meva declaració d’activitats i interessos al següent link del Portal de Transparència de l’Ajuntament de Terrassa

Facebook Twitter