Xavi Martínez

Vaig néixer a Terrassa, al barri de la Grípia, l’any 1973 i ara visc al barri del Segle XX. Vaig estudiar Treball Social a l’EUTSB i em vaig diplomar el 1997. També vaig fer un Màster en Gerontologia social a la UB (2001). He desenvolupat la meva tasca professional a diferents entitats de la ciutat: Associació AVAN, Associació AIDE, Unitat de Diagnòstic i Tractament de les Demències de Mútua de Terrassa, a l’Hospital de dia Sant Jordi i, actualment, com a coordinador dels serveis de valoració de la dependència i discapacitat al CST. He participat en diferents moviments socials des del 1998 (Xarxa Renda Bàsica, Universidad Nómada, Centre Social Ateneu Candela, Oficines de Drets Socials, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca).

Motivacions
Crec que Terrassa necessita un canvi, una nova forma de fer política al servei de la gent i aquest canvi no es podrà fer sense la implicació de la ciutadania. Per això m’implico en aquest equip i projecte de protagonisme ciutadà i de confluència. Perquè crec que podem guanyar Terrassa per a totes, perquè crec que després de més de 30 anys de govern del PSC, ara és el moment del canvi, no ens podem permetre 4 anys més de paràlisi. M’il·lusiona construir el futur de la nostra ciutat entre totes, un futur que exigeix garantir els drets fonamentals: sostre, aigua, llum i alimentació per tots els terrassencs i terrassenques.

Seguint el nostre compromís amb la transparència i l’accés a la informació pública de TeC, aquí podeu consultar el resum de la meva trajectòria professional així com la meva declaració d’activitats i interessos al següent link del Portal de Transparència de l’Ajuntament de Terrassa

Facebook Twitter