Marta Muntanyola

Vaig néixer a Terrassa l'any 1982. Sóc llicenciada en Biologia i actualment estudio psicologia a la UOC. He treballat fent recerca en l'àmbit de la biologia molecular a l'Hospital de Terrassa. Des de fa un temps em dedico a l'ensenyament com a docent de secundària en diversos centres educatius. Actualment treballo a l'Escola de la Llar on imparteixo classes a adults i al programa de PFI. Participo com a activista a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i a l'Ateneu Candela.

Motivacions
Vivim moments difícils per la ciutat i la seva gent. Ens hem vist obligats a afrontar problemàtiques que crèiem superades com a societat: l'accés a l'habitatge ha esdevingut un dels principals factors de segregació i exclusió social, amb greus conseqüències per una part important de la població. L'habitatge és només un exemple de la necessitat urgent de canviar com s'han fet les coses fins al moment. Cal recuperar la ciutat per la majoria. Cal fer de Terrassa un lloc on poder treballar, estudiar, formar una família i, per sobre de tot, cal fer el necessari per garantir que a la nostra ciutat hi puguem trobar un futur digne per als nostres.

Seguint el nostre compromís amb la transparència i l’accés a la informació pública de TeC, aquí podeu consultar el resum de la meva trajectòria professional així com la meva declaració d’activitats i interessos al següent link del Portal de Transparència de l’Ajuntament de Terrassa

Facebook Twitter