Emiliano Martinez

Vaig néixer en un poble de Guadalajara. Visc a Terrassa, al barri de Sant Pere Nord des de l'any 1971. Sóc delineant industrial, llicenciat en Ciències econòmiques i Màster en Prevenció de Riscos laborals. He treballat en diverses empreses en el camp de la construcció de maquinària especial per a automatitzar processos de muntatge, en el disseny i la gestió de producció, i també en la gestió de prevenció de riscos laborals. He col·laborat amb diverses associacions i moviments socials i polítics de la ciutat, organitzacions estudiantils, juvenils i Consell de la Joventut. A més, en els últims anys, he treballat en el moviment veïnal al capdavant de l'Associació de veïns de Sant Pere Nord i la Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa, i impulsant moviments i plataformes socials de la ciutat.

Motivacions
Vivim moments excepcionals, on els drets socials, els serveis públics i la qualitat democràtica estan en retrocés. On molts dels nostres veïns i veïnes estan patint situacions injustes i de pobresa. Cal treballar per revertir la situació i dotar la ciutat dels recursos i els serveis adequats per atendre les necessitats econòmiques i socials. Hem de dinamitzar l'economia local per crear riquesa i ocupació ben remunerada, de qualitat, estable i respectuosa amb l'entorn. Aquesta situació s’està allargant massa temps, però hem de fer que sigui reversible. Són moments de canvis, i jo vull contribuir!, conjuntament amb l'equip de Terrassa en Comú, per tal de revertir aquesta situació. Volem crear una ciutat dinàmica, alegre, rica, combatre les desigualtats socials, que gestioni un ajuntament transparent al servei de les terrassenques i els terrassencs. Per una Terrassa social i econòmicament justa, amb polítiques de gènere, mediambientals i la gestió dels serveis de bé comú en mans nostres. Amb idees, coratge i força.

Seguint el nostre compromís amb la transparència i l’accés a la informació pública de TeC, aquí podeu consultar el resum de la meva trajectòria professional així com la meva declaració d’activitats i interessos al següent link del Portal de Transparència de l’Ajuntament de Terrassa

Facebook