Anna Rius

Vaig néixer a Can Palet i actualment sóc veïna del barri de Sant Pere Nord de Terrassa i mare de dos fills. Estic vinculada a la cooperació internacional i he treballat en projectes en l'àmbit de la salut, la governabilitat democràtica local, el gènere, les desigualtats i la discapacitat com a co-cordinadora de la Càtedra UNESCO en Salut Visual (UPC) i amb diverses ONG terrassenques. He estat involucrada des de l'any 1995 en moviments socials i campanyes d’activisme polític a Terrassa, Barcelona i Madrid.

Motivacions

Davant l'actual context d'emergència social i l'increment de desigualtats, la ciutat necessita un canvi de polítiques i de forma de governar. Una candidatura ciutadana, resultat de la confluència, per primera vegada, entre diferents grups i persones de la ciutat, encapçalada per Xavier Matilla, ofereix una oportunitat sòlida de canvi per afrontar aquest repte del què m’agradaria formar part.

Seguint el nostre compromís amb la transparència i l’accés a la informació pública de TeC, aquí podeu consultar el resum de la meva trajectòria professional així com la meva declaració d’activitats i interessos al següent link del Portal de Transparència de l’Ajuntament de Terrassa

Facebook Twitter