Òscar Monterde

Doctor en Història amb una tesi doctoral sobre "L'impacte humanitari als territoris ocupats de Gaza i Cisjordània". És investigador al Centre d'Estudis Històrics Internacionals de la Universitat de Barcelona i membre del Grup de Recerca i Anàlisi del Món actual (GRANMA). Ha participat activament al teixit associatiu de Terrassa en l'àmbit de la història, l'educació en el lleure, la cultura, la solidaritat i la cooperació i en diversos moviments socials.

Motivacions

Crec que ha arribat l'hora de la ciutadania, de la gent. Amb Terrassa en Comú no es tracta que canviem de polítics sinó de la forma de fer política i de participar-hi. La democràcia a escala municipal és el millor camp per posar en pràctica i impulsar una nova forma de fer on totes puguem decidir dia a dia la ciutat que volem i on mai més els polítics puguin decidir d'esquenes i en contra de la ciutadania. Ara és el moment i ara toca guanyar!

Seguint el nostre compromís amb la transparència i l’accés a la informació pública de TeC, aquí podeu consultar el resum de la meva trajectòria professional així com la meva declaració d’activitats i interessos al següent link del Portal de Transparència de l’Ajuntament de Terrassa

Facebook Twitter