Dissabte 17 de novembre arriba #PosemCatEnMarxa a Terrassa!

dissabte, 17 novembre, 2018 - 19:30 a 20:30
Dissabte 17 de novembre arriba #PosemCatEnMarxa a Terrassa! Un acte amb els diputats al Congrés Lucia Martin, Josep Vendrell i Xavi...

Dissabte 17 de novembre arriba #PosemCatEnMarxa a Terrassa! Un acte amb els diputats al Congrés Lucia Martin, Josep Vendrell i Xavi Matilla, portaveu de TeC.

Un acte on volem explicar l'oportunitat que suposa l'acord de Pressupostos Generals al que En Comú Podem ha arribat amb el govern. Un acord que obre l'oportunitat a donar-li un rumb nou a Catalunya. Un pacte que ens permet, entre altres:


➡Limitar el preu abusiu del lloguer.
➡Abaixar les taxes universitàries.
➡Apujar les pensions.
➡Salari mínim interprofessional

 

Ens voleu acompanyar aquest dissabte per conèixer de primera mà tot el que podem aconseguir amb aquests pressupostos pel canvi? Ens trobem al Centre Cívic Mària Aurèlia Capmany (Avinguda ďÀngel Sallent, 55) a les 19.30 h. Tindrem espai per a la canalla i, per entrar en calor, xocolatada en comú.

Dissabte 17N , els pressupostos clars i la xocolata espessa.


18a Audiència Ciutadana de TeC

dimarts, 27 novembre, 2018 - 19:00 a 20:30
Dimarts 27 de novembre us convidem a la 18a Audiència Ciutadana de TeC que es realitzarà al Socio-Esportiu La Cogullada...

Dimarts 27 de novembre us convidem a la 18a Audiència Ciutadana de TeC que es realitzarà al Socio-Esportiu La Cogullada (Avinguda Joaquim de Sagrera, 15) a les 19.00h.

Volem compartir amb els veïns i veïnes algunes de les propostes que estem treballant des de l'oposició a l'Ajuntament i poder recollir les propostes de la ciutadania. 

Al llarg d’aquests mesos TeC ha realitzat 
17 audiències ciutadanes on la ciutadania va ser la protagonista; 17 trobades on els veïns i les veïnes de Terrassa van poder dir la seva, 17 trobades per treballar juntes per la nostra ciutat. 

Us esperem el dimarts 27 de novembre a l'audiència ciutadana que fa 18!