Donat que Terrassa es va declarar com a municipi oposat a l'aplicació del TTIP ara fa un any, Terrassa en Comú hem presentat avui un Acord de junta de Portaveus en suport a les mobilitzacions contra el Tractat Transantlàntic de Comerç i Inversió (TTIP) i el tractat de lliure comerç de la UE amb Canadà (CETA). Un acord que demana a l'Ajuntament de Terrassa a donar suport a les mobilitzacions "tardor en resistència" per exigir la suspensió del TTIP i el CETA. Així com a convocar a la participació a la cadena humana a Barcelona de dissabte 15 d'octubre i a penjar una pancarta al balcó de l'Ajuntament, del 14 al 23 d'octubre, on es pugui llegir: "NO AL TTIP I CETA"

El ple municipal d'octubre del 2015 va aprovar amb els vots a favor de PSC, TeC, ERC-Mes i la CUP, l'abstenció de CIU i el vot en contra de Ciutadans la proposta de resolució presentada per TeC "Acords per a declarar Terrassa com a Municipi oposat a l'aplicació del  TTIP", on es declarava Terrassa com a Municipi oposat al Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions entre la Unió Europea i els Estats Units , al tractat de lliure comerç de la UE amb Canadà (CETA) i a l'Acord Multilateral per a la Comercialització de Serveis (TISA), defensant els serveis públics bàsics per a la solidaritat i redistribució social.

Les organitzacions de la societat civil, sindicals, camperoles i polítiques, joves, homes i dones de tot el món convoquen una tardor en resistència per exigir la suspensió dels mal anomenats acords de lliure comerç i inversions. Estem convençudes que per promoure una societat igualitària i respectuosa amb els drets de les persones i el medi ambient és imprescindible replantejar el sistema de comerç global que, el dia d'avui, únicament afavoreix la concentració del poder en mans d'unes poques multinacionals. La tardor en resistència global crida a la mobilització davant dels tractats de lliure comerç i per la fi de la impunitat de les multinacionals.