Des de Terrassa en Comú vam sol·licitar la compareixença del Sr Alcalde, Jordi Ballart, a la Junta de portaveus de l'Ajuntament de Terrassa del passat dilluns 29 de setembre, per tal que pogués donar informació precisa sobre la reunió que va mantenir el passat dimarts 13 de setembre amb el Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Sr. Toni Comín. Una reunió on s'havia de donar informació sobre el pla d’empresa del CST, davant la situació que pateix com a conseqüència del seu infra finançament històric. Era i és urgent conèixer la informació que el Conseller va traslladar l’alcalde que tal que l’equip de govern i l’oposició puguem establir una postura conjunta davant aquest pla d’empresa i els representants de l’Ajuntament de Terrassa la puguin traslladar al Consell de Govern en el qual es discuteixi i decideixi aquest tema.

Donat que el Sr. Alcalde no va assistir a aquesta Junta de Portaveus, des de TeC hem seguit insistint, per la transcendència del tema, i hem rebut la confirmació que compareixerà a la propera Junta de portaveus del pròxim 24 d'octubre.

Des de TeC creiem que el nostre Ajuntament ha de vetllar de forma activa per la defensa de la sanitat i la salut dels terrassencs i terrassenques i ha de fer molt més del que ha fet fins ara. El marge de maniobra de l'Ajuntament de Terrassa és molt ampli i cal exercir-lo, mitjançant la pressió i el treball intern conjunt en el CST, des d'on tenim potestat per fer una cogestió del sistema sanitari de la nostra ciutat.