Per si us heu perdut alguns dels articles d’opinió de TeC publicats als mitjans locals us fem un recull dels que han aparegut els darrers mesos:

Gestió directa de l'aigua: és possible prioritzar l'interès comú, article de Xavi Matilla, publicat a "Diari de Terrassa" el 22 de juliol. 

Integrar les polítiques de mobilitat en el desenvolupament de la ciutat, article de Xavi Matilla, publicat a "Diari de Terrassa" l'1 de juliol. 

En Comú Podem, el vot més jove, article d'Albert Martí, publicat a "Diari de Terrassa"  el 24 de juny. 

Apunts d'una principiant en el Consell Comarcal del Vallès Occidental, article d'Anna Rius, publicat a "Diari de Terrassa" el 18 de juny i a "Malarrassa" el 29 de juny.

Davant el recurs del PP contra la Llei 24/2015, què pot i ha de fer l’Ajuntament de Terrassa? article de Xavi Martínez publicat a "Diari de Terrassa" el 7 de maig.

El repte és construir un nou projecte territorial article de Xavi Matilla publicat a "Diari de Terrassa" el 2 d'abril. 

Canviar la violència pel dret real d'asil article de Raúl Hernández publicat a "Diagonal" el 26 de febrer.

Comerç i ciutat. Sense model no hi ha govern i no hi ha futur article de Xavi Matilla publicat a "La Torre" el 8 de febrer.

Mobilitat, autobusos i persones article de Xavi Matilla publicat a "Diari de Terrassa" el 6 de febrer. 

Per què s'intenten ocultar les Síndromes de Sensibilització Central? article de Xavi Martínezpublicat a "Diari de Terrassa" el 4 de febrer. 

Feliç lectura, feliç estiu!