La Plaça Federico García Lorca (Les Arenes) va acollir dijous 14 de juliol la vuitena Audiència ciutadana de Terrassa en Comú. El Grup Municipal va fer un repàs dels principals temes en què s'està treballant a la ciutat. Es van explicar les principals propostes presentades per TeC i aprovades centrades en el pla de mobilitat, el comerç i l'emergència social.

TeC treballa per portar mesures reals per fer front a l'emergència social. No serveixen les mateixes polítiques que s'han aplicat en els darrers 10 anys. S'ha de donar solucions als problemes de la ciutat. Davant dels problemes existents a la nostra ciutat, la resposta de l'equip de govern, en primera instància, sempre ha estat la negació d'aquests problemes.
La informació no és participació, per això des de TeC s'han buscat mecanismes per apropar la institució a la ciutadania, nous mecanismes de participació.

Els assistents van aportar temes d'interès com ara la manca d'atenció de l'ajuntament a les seves peticions de millora del barri; el tractament diferent dels barris; les propostes ciutadanes que no es porten a terme, entre altres temes.

Des de TeC seguim treballant per defensar els nostres barris. Hem de passar dels barris amb problemes i demandes als barris amb projectes. Volem uns barris diversos, forts i equilibrats, que donin sentit col·lectiu a la nostra ciutat.

Al llarg d'aquests mesos hem realitzat 8 audiències ciutadanes on la ciutadania va ser la protagonista: 8 de juny de 2015 al Centre Cívic President Macià; 27 de juliol de 2015 Casal Cívic de Can Boada; 22 d'octubre de 2015 al Centre Cívic Montserrat Roig, 14 de desembre de 2015 al Casal Cívic de Ca n'Aurell, 15 de gener a Can Tusell¸ 10 de març al Centre Cívic Alcalde Morera; 12 de maig al Centre Cívic Avel.lí Estrenjer i la darrera ahir a Les Arenes.

Una prioritat, els barris, que seguirem defensant per fer de Terrassa una ciutat per a tothom.