El Centre Cívic Avel.lí Estrenjer va acollir dijous 12 de maig la setena audiència ciutadana de Terrassa en Comú.

El Grup Municipal va fer un repàs dels principals temes en què s'està treballant a la ciutat. Temes com la falta de model per aplicar el superàvit a la nostra ciutat; amb actuacions que són prioritàries que no han estat planificades i, a hores d'ara, sense projecte no poden ser realitzades. Un segon tema que es va tractar va ser el de la situació del Consorci Sanitari de Terrassa o el tema central d'aquests darrers dies, la municipalització de l'aigua  en un momnt que la ciutat de Terrassa té l'oportunitat immillorable de poder recuperar la gestió pública de l'aigua.

Els barris són un eix central per a TeC, per això és important saber quins temes i preocupacions centren la vida de cada barri. Quines són les prioritats dels veïns? Què opinen dels temes principals que ocupen l'agenda de la ciutat? Són algunes de les preguntes que els regidors de TeC van fer al públic assistent.

Els assistents van mostrar la seva preocupació, a més del temes tractats, per la falta de model de la nostra ciutat, amb un equip que promet que farà actuacions prioritàries als barris, però que finalment, queden en promeses, així com la necessitat de millorar els accessos a Can Boada i l'acondicionament de la riera.

Al llarg d'aquests mesos s'han realitzat 7 audiències ciutadanes on la ciutadania va ser la protagonista. Els assistents van valorar aquest fet, agraint al grup municipal la disposició per escoltar les peticions de la ciutadania. El 8 de juny el Centre Cívic President Macià va acollir-ne la primera; el Casal Cívic de Can Boada el 27 de juliol la segona, el 22 d'octubre la tercera al Centre Cívic Montserrat Roig; la quarta, per discutir les línies generals i l'enfoc sobre les ordenances i pressupostos de 2016, el 14 de desembre al Casal Cívic de Ca n'Aurell, la cinquena que va tenir lloc a Can Tusell el passat 15 de gener, la sisena al Centre Cívic Alcalde Morena el passat 10 de març.

Des de TeC seguirem treballant en propostes de futur que ens permetin avançar col•lectivament, en la defensa dels drets bàsics de tots/es els /les terrassencs/ques i la defensa dels nostres barris.