Fa unes quantes setmanes el plenari de TeC va decidir sumar-se a la iniciativa de Barcelona en Comú per construir una candidatura ciutadana per a les eleccions generals del 20D. Avui aquesta candidatura és una realitat, En Comú Podem, i segons les enquestes recents, podria guanyar les eleccions a Catalunya.

Gent normal, gent comú, gent provinent dels moviments socials, de la universitat, de partits o de les seves professionals que decideixen fer el pas de presentar-se a les eleccions és garantia d’una manera diferent de fer política. Més ètica, més oberta, més transparent, i sense espai per a la corrupció o les portes giratòries. Gent comú fent política és garantia, també, de més autenticitat i compromís, davant d’una classe política que sovint s’ha allunyat de la vida i dels problemes de la gent. I això es traduirà en polítiques que assegurin la igualtat i la igualtat d’oportunitats per a tothom. Però no és només garantia d’autenticitat i de compromís, sinó també de solvència, com s’ha pogut comprovar a Terrassa, a l’alcaldia de Barcelona o en moltes altres ciutats” ha declarat Marc Grau a la roda de premsa.

En Comú Podem també serà garantia d’un referèndum i de donar resposta a les demandes de canvi que té la majoria social de Catalunya.