Els pròxims dies 4 i 5 de setembre tindrà lloc la trobada Municipalista “Ciutats pel Bé Comú. Guanyar compartint experiències de canvi” a Barcelona. Una trobada per compartir i aprendre de tots els canvis engegats. Perquè hem fet un gir importantíssim als ajuntaments, sí, però això no és suficient. Ara hem de recuperar les nostres ciutats.

Ens van dir que era impossible, però el 24 de maig la ciutadania va aconseguir entrar a les institucions per canviar-les i posar-les al servei de la majoria, i en molts ajuntaments les candidatures del canvi estan governant.

Vam demostrar, una vegada més, que sí que es pot, que es poden provocar canvis. Per això estem construint una resposta a la crisi, orientada a rescatar les persones i la democràcia al mateix temps.

Han passat gairebé tres mesos des de la constitució dels nous Ajuntaments i volem celebrar que, en aquest breu però intens període de temps, ja s'han engegat dinàmiques, propostes i mesures que ens fan caminar cap a ciutats més justes i democràtiques.

L’acte central es farà divendres a les 19h a l’estació del Nord i participaran els alcaldes i alcaldesses de Barcelona, Madrid, Saragossa, A Coruña, Badalona, Iruña, Cádiz i Santiago i a on es farà un balanç dels seus 100 primers dies de mandat.

Dissabte al matí de 10 a 14 h es faran 4 taules de treball (Habitatge, Participació, Feminismes i Municipalisme de codi obert) on participarà Terrassa en Comú. A la tarda es farà una posada en comú de les 4 taules.

Una trobada per compartir i aprendre de tots els canvis engegats.Aquesta trobada servirà per què les organitzacions i/o institucions compartim experiències en polítiques públiques. Sabem que tenim experiències comunes i això ens confirma que no estem davant de propostes aïllades, sinó davant d'una marea municipalista ciutadana amb gran capacitat transformadora. Perquè hem guanyat les alcaldies, sí, però això no és suficient. Ara hem de recuperar les nostres ciutats. És l'inici d'una revolució democràtica que no ha fet més que començar