Terrassa En Comú Podem ja ha tancat la llista que presentarà a les eleccions municipals del mes de maig, una llista que representa la superació d’una etapa i la consolidació de la feina i l’esforç fets a Terrassa En Comú Podem per tornar a l’ajuntament el maig.
La candidatura encapçalada per l’Agnès Petit i Estrenjer i que la tanca, l’escriptora Tessa Julià, formada a l’Aula de Lletres amb una extensa obra literària, “El cosidor d’errades”, “La pell girada” o “Les cares del medallò” entre molts altres, o literatura infantil i juvenil com “Remeis de sirena”, “Refugiada” o “La Júlia em fa de mamà” i llibres sobre educació, per citar-ne alguns. A l’Àula de Lletres, en paraules seves “se’m va obrir un món desconegut i fascinant que m’ha canviat la vida. Escriure és alguna cosa més que lligar frases, és profunditzar en l’ànima humana, en les seves virtuts i en la seva foscor. Aquí hi ha la profunditat de les persones”.
Tessa Julià i Dinarés dona el pas a tancar la llista de TECP perquè “m’honora tancar la llista de Terrassa En Comú Podem perquè participa dels mateixos ideals que sempre he defensat i alhora obre noves perspectives cap a una Terrassa on viure millor i evitar les desigualtats entre la ciutadania”.
Una llista per sumar, per millorar la vida de les majories i situar a Terrassa al lloc i amb el protagonisme que li pertoca, amb perfils de tots els àmbits, des del teixit associatiu, sindical i les entitats de la nostra ciutat, companyes de l’àmbit de l’administració pública local, expertes en el seu camp professional amb les quals sumem experiències, trajectòries i coneixements per fer avançar Terrassa.
Aquí teniu el perfil de les integrants de la llista de Terrassa En Comú Podem:
1. Agnès Petit i Estrenjer, candidata a l’alcaldia, Educadora Social, integrant d’entitats de l’àmbit sòciocultural de la ciutat, treballadora municipal i actualment Responsable d’Organització a Catalunya En Comú.
2. Òscar Galeote Freijo, arquitecte urbanista especialitzat en l’administració pública, i actualment tècnic de planejament i habitatge a l'Ajuntament de Manresa. Participa com activista i assessor dins la Comissió de Rieres de Terrassa, i a diferents espais veïnals i ecologistes de la ciutat
3. Rut Martínez Hernández, llicenciada en Filosofía. Des del 2008 treballa a l'Ajuntament. Tècnica Polítiques Socials d'Habitatge. Ecofeminista i d'esquerres.
tècnica a l’Ajuntament de Terrassa en matèria d’habitatge.
4. Iván Martos Aguilar, administratiu a la UAB i estudiant el Grau en Relacions Laborals i Ocupació a la UOC.
5. Yesika Caro Pineda, tècnica en patronatge industrial. Estudiant del Grau Superior d'Integració Social. Des de fa 12 años, activista de la PAH Trs.
6. Emiliano Martínez Navarro, Llicenciat en Econòmiques i Màster en Riscos laborals, treballa de tècnic superior en RRLL. Activista veïnal, sindical social y polític. Regidor en el mandat 2015- 2019 . Soci de l’AVV St pere Nord i de l'associació cultural de Castilla la Mancha i fill d’agricultors
7. Teresa Rodríguez Herrerías, Mestra i Professora d’ Història a Secundària i Batxillerat. Membre del Casal de la Dona i del Centre d'estudis Històrics de Terrassa.
8. Pedro Guerrero Pérez, graduat en Enginyeria química i màster en Procesos químics. Treballa a la indústria farmacèutica de Project Leader especialitzat en projectes d'escalat i transferència tecnològica.
9. Elena Dinarès Sellarès, pedagoga i tècnica d’educació. Exregidora de l’ajuntament. Membre de l’Associació de mestres Alexandre Galí. Sòcia del Centre Excursionista. Feminista i ecologista i enamorada de la muntanya.
10. Miquel Farrés Fernández, Activista pel dret a la salut, metge especialista en Medicina Famíliar i Comunitària, integrant de moviments sociocomunitaris de la ciutat i coordinador de la Sectorial de Salut de Catalunya en Comú.
11. Pamela Navarrete de Agustín, periodista i docent interina de Secundària, actualment cursant el Màster del Professorat. Activista per la reversió de la segregació escolar. Cap de família monoparental, mare d'una nena i un nen
12. Adrià Ponsa Alcalá (Independent), responsable de producció tècnica de la CONC/ CCOO. Pare de dos.
13. Dulce Maria Gómez Cáceres, veïna de Ca n’ Anglada nascuda a república Dominicana, operària de producció, positiva i mare de dues nenes.
14. José Cabello Redondo, professor de secundària d'orientació educativa. Delegat sindical de CCOO per la Federació d'educació Descaradament d'esquerres i ecologista.
15. Noemí Sánchez Ortiz, infermera, delegada del comitè d'empresa del CST i membre de l'AFA i d'una EBM de Terrassa.
16. Juan Gavilán Linares, 14 anys d'experiència encarregat general edificació i obra civil, actualment treballa a l' administració pública.
17. Helena Sala Bitrià, llicenciada en Periodisme i màster en Gestió Cultural. Tècnica de Cultura a l'Ajuntament del Prat. Ha participat en diferents moviments socials i grups feministes de la ciutat.
18. Francisco José Navajas Adán, professor de secundària. Participa al món associatiu veinal. Actualment delegat sindical de CCOO.
19. Tania Espinosa Ruíz CFGS en prevenció de riscos laborals, treballadora de les TIC, vinculada a la cultura popular de la ciutat. Feminista, ecologista i animalista.
20. Francisco Moreno Campos, veí de Can Boada i membre de l’AVV i Terrassaharaui; associació terrassenca d’ajuda al poble sahrauí.
21. Marta Muntanyola Pablo, professora de secundària, mare de bessonada, integrant de moviments en defensa del dret a l'habitatge i sociocomunitaris de la ciutat i regidora en el mandat 2015- 2019.
22. Pau Monterde Farnés, arquitecte i director d'escena.
23. Antònia Saez Ullés, mestra d'Educació infantil, jubilada.
24. Xavi Martínez Ramírez, Treballador Social. Assessor en polítiques d'habitatges a l'Àrea Metropolitana de Barcelona i a l'Ajuntament de Barcelona. Regidor de l'Ajuntament de Terrassa 2015-2019.
25. Eva Herrero Alonso, llicenciada relacions laborals treballa a l’ Ajuntament de Barcelona Regidora de Medi ambient el mandat 2011-15. Ecologista i mare de dos fills
26. Paco García Sánchez, Militant de las JCC i del PSUC, fundador de las CC.OO juvenils des de la clandestinidat, detingut i condemnat per la dictadura, fill de Cipriano García, treballador autònom, fundador i gerent de PYME (Terralux), des de 2016 activista en movimientos sociales MPDT, coordinador de Marea de Pensionistas de Catalunya i COESPE i membre de la plataforma de Sanidad de Terrassa i la Plataforma Aturem la Guerra, pare de 2 filles i avi de 6 nets.
27. Tessa Julià Dinarès, pedagoga jubilada i escriptora. Amant de la seva ciutat i la seva història.
Suplents
S1. Domènec Martínez García, sociòleg. Jubilat. Xarxes d'economia social i Espais de Memòria Democràtica.
S2. Encarna Molina Moya, Llicenciada en Psicologia, postgrau: Especialista en Educació Especial. Ha treballat al tèxtil i a l’àmbit de l’ Educació Especial , en Cicles formatius. Delegada Sindical d’Ensenyament CCOO.
S3. José López Rodríguez, pensionista, va ser dirigent de la JCC durant el franquisme i de CCOO , fill de José López Neiro històric dirigent de l’AEG
S4. Maria Rosa Pérez Reyes, Diplomada en Treball Social i Llicenciada en Antropologia Social. Feminista d'esquerres, republicana, activista per la Memòria Històrica i la República.
S5. José María Martínez Contreras, metalúrgic i veí de Ca n’ Anglada. Federació Indústria de CCOO VOCC. President del comitè d'empresa a Huayi (antiga Unidad Hermética).
S6. Jonatan Atienza Fuentes, ha treballat com a metal.lúrgic molts anys i actualment és técnic en laboratori clínic i biomédic. Activista per la III República i comunista.
S7. Vivian Oliver Cuenca, educadora social, professional de l’àmbit de la joventut a l’ajuntament de Sant Quirze del Vallès, veïna de Can Parellada, mare d’una nena i membre dels bastoners de Terrassa.
S8. Roser Martínez Murillo, conserge a la UPC, delegada sindical de CCOO, mare de 3 nenes i actualment presidenta de l'Ampa del Ramón y Cajal.
S9. Joan Coma Ainsa, nascut al barri de Sant Llorenç, historiador i mestre, fundador de Centre d’Estudis Històrics, de l’Associació de Mestres Alexandre Galí i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, va ser gerent del Patronat Municipal d’Educació, després a l'Àrea de Cultura en temes de patrimoni i al Museu. Actualment jubilat
S10. Enric Cama Colomés, professor d’història jubilat i membre de la junta directiva de l’Associació de persones ex preses del franquisme