La candidata a l'alcaldia de Terrassa en Comú Podem, Agnès Petit i Estrenjer, ha fet roda de premsa per presentar la campanya comunicativa sota el títol " A Terrassa Treballem per Sumar ". Una campanya al llarg del mes de març que estarà arreu de la ciutat a OPI's, a tanques i a la pantalla de l'Avinguda Jacquard, així com amb un flyer amb les propostes principals per a la ciutat i que s’estan treballant tant amb sessions programàtiques, com amb actes, reunions amb entitats i amb moviments socials i agents actius de la ciutat. " A Terrassa anem en comú per Sumar, per treballar juntes per la ciutat que volem " ha subratllat Petit.

La campanya protagonitzada per Agnès Petit i Yolanda Díaz, ministra de Treball del govern de coalició de l'estat, " una imatge que evoca a la feina conjunta que podem fer, tant des de l'Estat com des dels Ajuntaments, passant pel Parlament. Yolanda Díaz està aplicant les polítiques socials i laborals més importants de la democràcia. Un escut social sense precedents al llarg de la pandèmia, sortint de la major crisi que hem conegut, generant llocs de feina de qualitat. No deixarem de batallar, al govern de l'estat i a l'Ajuntament per aconseguir una Llei d'habitatges que reguli el preu dels lloguers, per evitar un dels problemes més greus que pateix una part molt important de la ciutadania de Terrassa i de la resta de ciutats, amb pujades abusives dels lloguers " ha recordat l'alcaldable.

Tanmateix Petit ha emfasitzat que " sense representants polítics al gobierno, al Congreso; a Madrid i al Parlament de Catalunya és impossible fer polítiques valentes que impactin a Terrassa, millorant la vida de la gent ". La candidata també ha volgut remarcar que tot i que moltes de les competències no són municipals, " si no ets allà on es prenen les decisions, corres el risc de quedar fora del mapa, sense cap incidència i això només ho paga la ciutat i les persones que hi viuen ". " El futur de la ciutat passa per estar connectades i tenir incidència a Catalunya, l'Estat i a Europa, per millorar i generar oportunitats hem de poder influir a Catalunya, a l'Estat i a Europa. Terrassa no és una illa desconnectada, un vers lliure. El què pot semblar utòpic i bucòlic, no és més que, a l'hora de la veritat un absolut desavantatge respecte a la resta de ciutats que sí tenen canals directes i relacions permanents amb la resta d'esferes institucionals per on passen moltíssimes de les decisions que afecten Terrassa " ha explicat Petit.

Finalment la candidata ha informat que en les properes setmanes a més de trobar la campanya a diferents indrets de la ciutat, Terrassa En Comú Podem farà paradetes per recollir les inquietuds i les propostes de la ciutadania.