Dilluns 5 de setembre els companys i les companyes d’En Comú Podem del Vallès Occidental i de la resta de Catalunya han sortit al carrer a compartir amb la ciutadania informació sobre la posada en marxa de la gratuïtat del transport públic que des de feia temps s’ha estat reclamant i han aconseguit fer realitat

La campanya, sota el nom "Anar en transport públic té premi!", se centra en una repartida del diari de mateix títol (el podeu consultar aquí) a les estacions de tren i de metro i que s'està fent al llarg de tot el dia a totes les localitats. A Sabadell la repartida es farà el dia 6 a Santa Perpètua de la Mogoda es va fer aquest cap de setmana, aprofitant la seva Festa Major, igual que la localitat de Sant Quirze del Vallès, que han aprofitat la seva festa gran per fer ressò de la campanya.

En el cas del Vallès Occidental els punts de repartida del diari al llarg del matí han estat a:
Terrassa: Estació Rambla FGC i Estació del Nord Renfe a les 7:30 h 
Montcada i Reixac: Punt de trobada Espai Comú Carrer Guadiana, 12 a les 8 h
Cerdanyola del Vallès: Estació de Rodalies a les 8h
Sant Cugat del Vallès: Plaça Lluis Millet a les 8:30 h
Rubí: Estació de FGC a les 8 h
Barberà: RENFE Barberà del Vallès a les 8:00h

I dimarts dia 6 a:

Sabadell: Renfe Sabadell Centre a les 9 h
Sabadell: Renfe i FGC Sabadell Nord a les 17 h

En moments difícils, de crisi energètica i inflació que tothom nota a les seves butxaques era indispensable estar al costat de la gent fent polítiques que apostin pel transport públic que fa servir la gent treballadora. A la gratuïtat de Renfe s’hi ha sumat la rebaixa a la meitat dels títols de transport públic metropolità per alleugerir la situació de moltes famílies que tenen dificultats per arribar a final de mes. 

A Terrassa ha estat present la responsable d’Organització de Catalunya en Comú, Agnès Petit i a Sabadell dimarts participarà Joan Mena (alcaldable per Sabadell i actual Diputat del Congrés dels Diputats).