calendari consulta TeC

Des de Terrassa en Comú creiem que el veritable protagonisme en el govern de la ciutat l'ha de tenir la gent, i així ho hem demostrat al llarg de la campanya. Després de l'èxit del 24M seguim endavant amb el nostre projecte de canvi a la ciutat, un canvi que comença en la manera de fer les coses. Per això aquesta setmana decisiva en la conformació del govern de la ciutat hem organitzat diferents espais oberts al conjunt de la ciutadania. En primer lloc, hem organitzat una trobada ciutadana per exposar la situació actual de Terrassa en Comú i presentar la proposta d'acord pel canvi que haurà de ser validada pel plenari de TeC aquest dimarts 9 de juny.

En segon lloc, durem a terme una consulta ciutadana el divendres que ve 12 de juny, on es podrà votar l'acord pel canvi a Terrassa. La votació serà presencial i el registre es farà a través de la pàgina web de Terrassa en Comú els dies 10 i 11 de juny. La consulta està pendent de ser aprovada pel plenari del dimarts vinent, dia 9, tal com indiquen els documents organitzatius, llavors es procedirà a obrir el registre el pròxim dimecres 10 de juny a les 00:00h. L'objectiu de la consulta ciutadana és poder realitzar una votació oberta al conjunt de la ciutadania de Terrassa per poder votar si s'està a favor o en contra de que el nostre candidat Xavi Matilla sigui el proper alcalde de Terrassa, a través de l'acord pel canvi que es farà públic també després del plenari del dia 9 de juny.

En aquest sentit, i d'acord amb el compromís que Terrassa en Comú té amb la ciutadania de Terrassa, considerem prioritari caminar preguntant, i obrir els espais adients que contempla la nostra manera d'organitzar-nos, demostrant una vegada més que existeix una nova manera de fer les coses, exposant a la ciutadania els compromisos que s’han pres i els passos realitzats després del 24M, obrint espais de reflexió i debat, i consultant aquelles qüestions que són fonamentals. Som plenament conscients que els 16.045 vots obtinguts no són un xec en blanc i creiem que és la ciutadania qui ha de vetllar per la salut democràtica de la nostra ciutat, però això seguim i seguirem fent de Terrassa en Comú un projecte de i pel conjunt de la ciutadania de Terrassa.