Terrassa en Comú ha estat avui al Mercadal amb la TeCParada per fer compareixença per parlar de la necessitat de "prendre les mesures i polítiques públiques necessàries perquè la tinença d'animals de companyia es faci amb la màxima responsabilitat i per poder garantir el benestar dels animals que conviuen amb nosaltres en aquesta ciutat" ha explicat Xavi Matilla.

Des de Terrassa en Comú creiem que el proper mandat ha de ser una prioritat: ajudar que tothom que vulgui tenir un animal de companyia ho pugui fer de manera responsable, garantint el benestar dels animals així com una bona convivència a l'espai públic de la ciutat. Unes prioritats recollides al programa de TeC amb una sèrie de mesures encaminades a garantir aquests dos drets com ara "la creació de la Regidoria de Benestar Animal per poder garantir els dos drets. Així com dignificar les instal.lacions actuals del CAAD així com millorar el seu projecte d'espai refugi per als animals on es facilitin altres serveis com és l'adopció, el benestar dels animals" ha explicat l'Agnès Petit. "Per poder garantir aquests els drets a tenir un animal de companyia, treballarem per impulsar la creació de la veterinària municipal, un servei bàsic" ha explicat la Nerea Beltran.

En definitiva, volem posar facilitats per tothom que vulgui conviure amb un animal ho pugui fer de manera responsable així com garantint que es donen les condicions perquè aquesta tinença pugui generar una bona convivència entre animals de companyia i ciutadania.