El Centre Cívic Montserrat Roig ha acollit l'acte "Terrassa Amb Futur" l'acte central de campanya de Terrassa en Comú. "Un acte que ens fa molta il·lusió perquè ens acompanyen dues persones que són un referent per a Terrassa en Comú del que nosaltres diem política en majúscula, política feta des de la noblesa de les idees i des de l'esforç diari, la regidora de l'Ajuntament de Barcelona, Gala Pin i Xavier Domènech" ha explicat a Xavi Matilla.

La sala d'actes plena ha acollit als 4 participants amb aplaudiments. La primera intervenció ha estat la de la número 2 de TeC, Agnès Petit. "Terrassa en Comú pensa i viu la ciutat pels barris i amb els barris. Propiciarem el canvi que Terrassa necessita". Una ciutat que mereix que se la repensi molt millor del que s'ha fet fins ara com ha explicat Petit. "Terrassa està, és i serà una ciutat del canvi. El canvi en aquesta ciutat és factible i només possible si el lidera TeC" ha emfasitzat Agnès Petit a la seva intervenció.

La regidora Gala Pin ha volgut destacar que "aquests 4 anys hem après que hem de tenir espais amb qualitat humana, com trobem a TeC. Si algú sap fer política que té a veure amb la vida quotidiana és Terrassa en Comú". A la seva intervenció ha volgut afegir que "TeC és la unica garantia del canvi. Ja no podem pensar la política institucional sense la ciutadania i això és el que ha fet Terrassa en Comú". Per acabar la seva intervenció ha emfasitzat "si voleu canvi, hem de votar canvi. No només per canviar les polítiques, sinó per fer polítiques d'una altra manera, per posar la ciutadania al capdavant i per aixó heu de votar Terrassa En Comú".

La sala d'actes s'ha tornat a aixecar en el moment de la participació de Xavier Domènech que ha començat la seva intervenció explicant que és "un enorme orgull de poder estar a Terrassa per dos motius. El primer perquè és Terrassa, perquè és el barri de Ca n'Anglada, un dels barris que ha construït aquesta ciutat, aquest país. És el barri on va néixer el moviment veïnal al nostre país". "La segona cosa perquè estic content és per estar al costat de Terrassa en Comu i de Xavi Matilla". En paraules de Domènech "el canvi està decidit, el canvi el liderarà Xavi Matilla". Domènech ha volgut destacar que Matilla "m'ha impactat per la seva honestedat, espertesa, professionalitat. Mai he conegut ningú que pensés tant per la seva ciutat, com Xavi". I ha afegit "serà l'alcalde que posarà aquesta ciutat a l'alçada de la seva història. Una ciutat a l'avanguarda de tota Catalunya i de tota espanya. El 26M el canvi només té una papereta, Terrassa en Comú".

En la seva intervenció Xavi Matilla ha volgut posar en valor la feina de moltes persones que formen part del projecte de Terrassa en Comú "tenim moltes persones que aquests anys han treballat, s'han apropat a treballar per a la ciutat". "Moltes persones en aquesta ciutat hem pres consciència que ens juguem el futur de la nostra ciutat al llarg d'aquests 4 anys" ha emfasitzat Matilla. 4 anys on hem vist que el PSC no pot mantenir ni els serveis bàsics com la neteja i on han aparegut problemes més greus a la ciutat "un equip de governs del PSC que no ha estat capaç d'aturar els desnonaments, un govern incapaç d'aportar ni un sol habitatge públic més". 4 anys on Terrassa en Comú ha demostrat que treballem incansablement per la nostra ciutat "demostrant que som l'alternativa progressista d'esquerres". Matilla ha volgut, en la part final de la seva intervenció, explicar el projecte de ciutat de Terrassa en Comú, centrat en 5 eixos: reduir les desigualtats a la ciutat; impulsar l'activitat econòmica; feminitzar la política; fer de la nostra ciutat una ciutat més habitable i modernitzar l'administració. "Volem aconseguir solucionar els problemes de la gent i aconseguir que totes les persones que tenen idees per fer coses es trobin un ajuntament que els fa costat". I per fer-ho Terrassa necessita "renovació, transformació, un govern progressista d'esquerres que pensi en tots els barris, que posi la ciutadania per davant, que aporti un projecte de canvi. Si hi ha una candidatura que pot portar el canvi aquesta és Terrassa en Comú" ha compartit Matilla.

Un acte per explicar com volem que sigui el canvi a Terrassa, com defensem un canvi "amb gent que pugui ser una veritable renovació al nostre Ajuntament, gent que vingui sense motxilles, gent que no tingui el perill de caure en inèrcies del passat, amb capacitat de proposar noves idees. Un canvi que garanteixi que a Terrassa hi hagi un govern progressista d'esquerres" ha compartit Matilla. En acabar l'acte els assistents han pogut compartir un vermut per seguir parlant, de forma distesa.