"A Terrassa Sona Canvi" ha estat el títol del primer acte de campanya de Terrassa en Comú, un festival de música, amb propostes de canvi per a la Terrassa que volem, en paraules de Xavi Matilla "una campanya per transmetre un estat d'optimisme i d'il·lusió que la ciutadania de Terrassa agraeix".

Un acte pensat en clau alegre, presentat per les candidates de TeC Nerea Beltran i Miquel Cuadra, que ha comptat amb la participació de candidates de la llista de Terrassa en Comú i del diputat d'En Comú Podem, Gerardo Pisarello "calen governs progressistes a Terrassa i Barcelona per treballar per una Catalunya metropolitana forta" i l'exdiputada al Congrés, l'Alícia Ramos. "La gent no vol governs que mirin el passat sinó el futur", i per fer-ho "no es pot estar vinculat a experiències esgotades que han perdut la imaginació de pensar el canvi" ha remarcat Pisarello. Un canvi que com ha explicat l'Alícia Ramos passa "perquè Xavi Matilla amb Terrasssa en Comú guanyi les pròximes eleccions".

"Terrassa en Comú va néixer per demostrar que hi ha una altra manera de fer les coses, una altra manera de fer política i una altra manera de fer campanya. Per demostrar que una campanya no ha de ser bronca ni confrontació avui hem organitzat un festival de música" ha volgut emfasitzar Matilla als assistents posant de relleu que "des de Terrassa en Comú oferim un canvi de renovació al que han estat 40 anys i un canvi progressista. El govern del PSC s'ha esgotat i està envellit políticament després de 40 anys governant Terrassa. El canvi a la nostra ciutat passa perquè Terrassa en Comú guanyi les pròximes eleccions". "En aquests quatre anys hem demostrat que per primera vegada hi ha hagut una veritable alternativa al PSC, estem preparats, disposats i capacitats per posar les bases del futur de Terrassa".

Una trobada festiva on hem pogut conèixer els eixos principals del projecte de TeC "volem oferir un nou projecte polític per a la ciutat i, sobretot, transmetre un nou estat d'ànim que ens permeti mirar cap al futur amb esperança recuperar la il·lusió en la nostra ciutat" ha explicat Matilla. Temes com ara els joves i la ciutat del futur, per primera vegada podran votar els nascuts al segle XXI, uns joves amb vots plens de futur per la ciutat i que porten una nova agenda de polítiques que és urgent per construir la ciutat del segle XXI com han explicat l'Antònia Sáez, la Marta Muntanyola i l'Agnès Petit en la seva intervenció. El paper de cultura per construir el futur de la ciutat, la necessitat d'obrir les polítiques culturals a nous formats, la cultura dels i pels barris ha estat un altre dels eixos de les propostes de canvi que han presentat les candidates Gloria Perona, Pamela Navarrete i Toni HernándezAleida Lorenzo, Anna Rius i Rosa Maria Fernández Sansa han posat l'accent en la proposta de canvi com una aposta feminista, aquests anys hi ha hagut una revolució feminista i no ha travessat la porta de l'ajuntament, ens cal feminitzar la política per feminitzar la ciutat han explicat.

La Plaça Ricard Camí ha acollit les actuacions de Motse Streit i David Garcia, The Sappy's, Aini's Answer, Chapaos a la Nueva, Atenea Carter, el monoleg de d' Òscar Muñoz i el final de festa a càrrec de la DJ MariKarmen FREE.