El barri de Roc Blanc va ser el punt de trobada per a l'inici de campanya de Terrassa en Comú. Un inici de campanya on hem presentat el cartell i el lema de la campanya per a les Municipals. "Durant aquests 4 anys TeC ha demostrat que està preparada per liderar una nova etapa a la ciutat. Venim amb ganes i optimisme a posar les bases de la Terrassa del Futur" ha comentat l'alcaldable de TeC, Xavi Matilla als assistents. "Aquesta campanya tindrà un element central que és la lògica de canvi, després d'aquests últims 4 anys en que hem constatat com el PSC ha acabat esgotat, trencat, sense capacitat de donar resposta als problemes de la ciutat, sense capacitat d'aportar nous reptes" ha explicat Matilla.

Al llarg d'aquesta campanya des de Terrassa en Comú creiem que hi ha cinc temes claus: revertir les desigualtats, hem de parlar d'economia, de com crearem ocupació a la nostra ciutat; hem de parlar de feminisme, de qüestions de com millorar l'habitabilitat a la ciutat i com modernitzar l'Ajuntament. Per això, Matilla va convidar a la ciutadania a tres coses "a recordar què ha passat aquests 4 anys; a què aquests 4 anys, per primera vegada, hi ha hagut una veritable oposició d'esquerres liderada per Terrassa en Comú i a convidar la ciutadania a imaginar que una altra Terrassa és possible. És possible amb Terrassa en Comú construir una ciutat que sigui mñes moderna, més pròspera i més justa".

Una campanya que se centrarà en aquests temes, amb tres actes centrals, el primer dissabte 11 amb un festival musical "A Terrassa Sona Canvi" a la Plaça Ricard Camí a partir de les 18h, el segon dissabte 18 amb Xavier Domènech i el tercer, l'acte de tancament de campanya el dia 23. A més dels actes centrals, Terrassa en Comú estarà present tots els dies a tots els barris de la ciutat amb la TeCParada.