La Plaça García Lorca ha acollit el dinar-presentació de la candidatura de Terrassa en Comú per a les Municipals del 26 de maig. "Avui estem a Les Arenes perquè estem molt compromesos amb els barris de Terrassa, amb una idea molt clara de revertir el nivell de desigualtats que en aquests moments hi ha als barris de Terrassa i perquè tenim un compromís ferm per a que tots els barris de Terrassa tinguin el mateix grau de qualitat, de serveis" va explicar Xavi Matilla a la presentació de l'acte.

Una trobada amb ambient festiu, familiar en el què militants, simpatitzants han acompanyat la llista que portarà el canvi a Terrassa i que han omplert la Plaça García Lorca de ganes de canvi. Una llista "per posar en valor la diversitat, la pluralitat, un equip amb majoria de dones, en definitiva, un equip amb persones preparades i disposades a posar les bases del que ha de ser la Terrassa del futur i aconseguir de Terrassa una ciutat més justa, més pròspera i més dinàmica del que és avui en dia" ha emfasitzat Matilla.

Xavi Matilla ha volgut compartir amb les persones presents tot allò que Terrassa en Comú ha fet al llarg d'aquests quatre anys "val la pena fer-ho, perquè es poden canviar coses. Des de l'oposició hem pogut canviar petites gran coses en aquest Ajuntament que no podrem fer si ho fem governant i aconseguim tenir l'alcaldia de l'Ajuntament de Terrassa. El PSC en aquests quatre anys ha demostrat incapacitat per solucionar problemes, incapacitat per a continuar liderant el govern de la ciutat i hem demostrat que hi ha una majoria renovada per a un nou projecte d'esquerres i progressista a la ciutat".

Després del dinar els assistents han pogut conèixer les persones que formen part de la llista "és un honor que la nostra llista la tanqui una persona que entronca amb un Ajuntament molt més compromès, que va ser capaç de revertir una situació que segurament era molt complicada aleshores, la Rosa María Fernández Sansa " ha explicat Matilla. "Quan un partit després de tants anys segueix governant s'entra en  la passivitat, en la monotonia en el conformisme, en el fons es converteix en conservador i això és el que no es pot admetre per a una ciutat. Terrassa necessita una empenta, un canvi i aquest el representa Terrassa en Comú" ha afirmat Rosa Maria.

Algunes de les integrants de la llista han volgut compartir el perquè de formar part de la candidatura. "La política és un mitjà perquè les persones puguem canviar la societat, però no per instalar-nos-hi. A Terrassa en Comú no hi ha ningú que vulgui viure de la política. Som una força que hem construït entre totes" ha explicat l'Antònia Saez. "Fa quatre anys vaig saber que no podia evitar el compromís de treballar per la ciutat i vaig dir que sí. A partir d'aquell moment va començar una aventura intensa de treball per a la construcció d'un projecte de ciutat fet des de la intel·ligència col·lectiva" ha volgut compartir l'Agnès Petit.

Una candidatura que posa la co-educació com a prioritari com ha explicat Carmina Rodellar "la co-eduació és el paraigües del respecte i de la tolerància, la co-educacio transversal; des de l'escola bressol fins a tots els àmbits educatius". Una candidatura municipalista i ciutadanista com va emfasitzar Dani Charles, explicant com va decidir entrar en política, "sempre havia dit que només entraria en política si algun dia es creava una candidatura municipalista i així va ser fa quatre anys".

Una candidatura que posa al centre les polítiques socials com ha explicat el regidor Xavi Martínez "cuando di el paso fue tras una reflexión colectiva de muchas personas que estábamos militando en los movimientos sociales que veíamos que era el momento clave para intentar trasladar las reivindicaciones de estos movimientos a la institución y que las instituciones se abrieran y se pusieran la servicio de estas reivindicaciones sociales". "Jo vinc del món social, del món que intenta fer costat a les persones que pateixen els pitjors efectes de les desigualtats i amb elles intentar transformar les causes estructurals que la generen i que en moltes ocasions les agreugen i aquest és un motiu pel qual m'he sumat a la candidatura" va voler afegir Pep Martí a la seva intervenció. “ Un equip de gent del carrer per solucionar els problemes del carrer.
Il·lusió, empenta i força per aconseguir-ho amb honradesa, dedicació i compromís” Xavier Lleonart provinent del sector de la salut pública.

Una candidatura que posa al centre les persones "tenemos que dar a nuestros hijos otra ciudad otro mundo, otra manera de vivir que sea más justa, más igualitaria, más equilbrada y una ciudad más próspera. En estos más de 40 años del PSC, la ciudad ha cambiado muchísimo de los 80 hasta ahora y el inmovilismo no es manera de hacer política. Quiero felicitar a los compañeros que han estado estos cuatro años en la oposición por el trabajo que han hecho para hacer avanzar Terrassa" ha remarcat la Pamela Navarrete. "Decidí sumarme a este proyecto porque creo que las cosas pueden y deben cambiar, porque en Terrassa hay que hacer las cosas de otro modo" ha compartit la Gloria Perona. “Una candidatura para demostrar que sí se pueden hacer cosas por la ciudad, por la ciudadanía, motivos por los que me he sumado a ella” va explicar la Sole Cabello.

Una candidatura feminista "la revolució feminista no ha passat la porta de l'Ajuntament, des de TeC tenim la candidatura amb més dones, la més feminista perquè tanca la llista la primera regidora de la dona de tot l'estat. És la més feminista perquè tenim una dona jove de 23 anys que és líder a la universitat. És la més feminista perquè hem presentat infinitat de propostes que parlen de feminisme" com ha explicat la regidora Anna Rius. Una candidatura jove i que lluita per canviar les coses. "Quan estudiava buscava un espai des d'on canviar coses que em fossin més properes. TeC va ser un gran descobriment sobretot a nivell humà, vaig descobrir un equip de persones que portaven molt de temps lluitant des dels seus àmbits per canviar les coses i havien decidit unir les forces pel projecte de Terrassa en Comú amb un compromís ferm amb la ciutat" ha explicat la Nerea Beltrán.

Una candidatura que porta quatre anys treballant per la ciutat amb voluntat d'aconseguir portar el canvi a la nostra ciutat. "Aquests quatre anys m'han confirmat la idea que hem de canviar les coses. Sense estar al poder ja hem canviat les coses i hem fet grans victòries com la municipalització de l'aigua, temes de participació. Estic més convençut que mai que el que ens cal és guanyar, liderar el canvi que Terrassa necessita" ha emfasitzat el regidor Òscar Monterde.

En definitiva, una candidatura per guanyar el canvi a Terrassa