Terrassa en Comú ha registrat la candidatura amb la que concorrerà a les properes eleccions Municipals del 26 de maig. Una candidatura encapçalada per Xavier Matilla Ayala i que tanca en lloc d'honor la que fou l'any 1991 la primera Regidora de Promoció de la Dona de tot l'estat espanyol, la Rosa Maria Fernández; lluitadora pels drets de les dones i la igualtat d'oportunitats.

Una candidatura ciutadanista, que estima Terrassa i amb persones disposades a treballar perquè la ciutat surti de la situació d’estancament en la que es troba. Una candidatura formada per persones amb diverses trajectòries, edats i perfils professionals, amb capacitat, criteri i solvència per a governar. Una candidatura amb més dones que homes, que situarà el feminisme com un eix prioitari en la seva acció de govern.

Un equip que aporta el coneixement adquirit aquests darrers anys a l’Ajuntament i la mirada des de la diversitat professional, des de l'activisme social, des de l'associacionisme i des dels diferents recorreguts vitals de les persones que la conformen.

Un equip per guanyar en educació, en cooperació, en sanitat, en l'àmbit social, en cultura, en esports, en economia, en empresa, en drets, en medi ambient; en definitiva un equip per confiar el futur de Terrassa i per guanyar la ciutat per a la seva gent.

(Podeu conèixer la candidatura al document adjunt).