Les candidates d'En Comú Podem, Joan Mena i Mercè Gómez, han fet roda de premsa al Mercadal per parlar d'educació, "l'educació és un bé d'interès general que beneficia al conjunt de la societat" ha explicat Mena.

"Per construir una societat justa i democràtica, amb igualtat d'oportunitats per a les persones, l'educació ha de ser l'aposta clara. Fem una aposta per l'escola pública, laica, gratuïta, catalana i co-educativa amb un procés de formació integral en co-educació, una estratègia curricular de feminització del currículum" com ha explicat la candidata de Terrassa. "Des d'ECP defensem l'educació pública i tres principis fonamentals, el primer el de la suficiència econòmica, necessitem recursos per fer-ho possible; el segon és la participació, necessitem democratitzar els nostres centres educatius i el tercer, el principi del bé comú" ha afegit Mena.

"Votar ECP és l'aposta per blindar que hi hagi un govern progressista d'esquerres al conjunt de l'Estat. (...) Necessitem un govern que posi per endavant els interessos de les classes populars, un govern amb força que pugui imposar els canvis educatius i els reptes educatius que té Catalunya i l'estat espanyol" ha declarat Mena.