L'Espai TeC ha acollit la roda de premsa de Terrassa en Comú amb Xavi Matilla i Mercè Gómez, candidata d'En Comú Podem al Congrés de Diputats per la demarcació de Barcelona.

Des de Terrassa en Comú compartim la idea que la persona que ens representa a la candidatura d' ECP a les eleccions Generals sigui una dona, feminista, activista, d'esquerres, progressista i ciutadanista. Pensem que els valors de la Mercè són els valors dels comuns. Per això estem convençudes que l'elecció és la millor possible. I estem molt contentes que la Mercè hagi acceptat de fer aquest pas i d'assumir aquesta responsabilitat, fet que li agraïm molt. Pensem que el que ella representa és el que aquest país necessita per ser millor” ha explicat Xavi Matilla a la roda de premsa.

La Mercè Gómez ha explicat els motius pels quals ha acceptat la proposta “sempre diem que les dones estem poc representades, així que davant la proposta de participar en aquesta candidatura, sense pensar gaire, he fet un pas endavant per les dones, per una societat digna i feminista, per una igualtat real sense penalitzacions i perquè la coalició que representa s'aproxima i defensa allò pel que he lluitat tota la vida”. No podem arribar al 8 de març de 2020 sense avançar en el feminsime, temes com la bretxa salarial o l'educació han de ser una aposta fonamental” ha afegit Mercè.

Un equip del que forma part la Mercè per la demarcació de Barcelona, com han comentat, compromès amb la defensa dels drets i llibertats de Catalunya, la justícia social i la lluita ambiental per revalidar la victòria electoral.  Una candidatura que representa la diversitat de l’espai dels comuns, que respon també a la diversitat de Catalunya.  "A les properes eleccions generals el vot a ECP és un vot per fer un mur de contenció contra l’extrema dreta, però no és només això. És també un vot per un govern realment progressista, un vot pel diàleg i un vot per un Estat Plurinacional que reconegui el dret a decidir de Catalunya" ha afegit Matilla.