Dissabte 23 de febrer Terrassa en Comú va realitzar la primera de les trobades centrades a fer el programa per a les Municipals de 2019. Unes trobades obertes a tota la ciutadania per poder construir un programa de forma col·lectiva i participativa. "El que necessita Terrassa ho ha de decidir la seva gent, de forma col·lectiva, construint quins són els projectes i les prioritats per a la nostra ciutat” va explicar el portaveu del Grup Municipal a l'inici de la trobada.

La trobada de dissabte va donar el tret de sortida al treball de construcció del programa, on les persones assistents van poder donar la seva visió sobre diferents eixos centrats en una ciutat valenta, connectada, feminista, democràtica, equilibrada i productiva. Com va explicar Xavi Matilla "avui ens hem trobat per explicar les idees, els projectes, les accions que necessita la nostra ciutat per millorar en un futur. Una primera trobada presencial per repensar Terrassa, fugint l'autocomplaença i del catastrofisme, amb realisme però amb ambició. Per construir un col·lectivament un projecte de futur que ens il·lusioni”.

A més de les trobades presencials, l'Àgora TeC tothom pot participar dels debats i fer propostes concretes per construir un programa en comú.