El Casal Cívic de Can Tusell va acollir dimarts 29 de gener la 20a Audiència Ciutadana de TeC on les regidores de TeC van conversar amb veïns i veïnes sobre algunes de les propostes que estan treballant des de l'oposició i van poder recollir les inquietuds i propostes dels assistents.

Una trobada amb els veïns i veïnes on han compartit les seves inquietuds sobre el seu barri com ara la manca de vigilància, la inexistència de comerç de proximitat, el deteriorament d'alguns carrers o la manca d'equipaments per a la gent gran. A la pregunta per part del portaveu del Grup Municipal, Xavi Matilla, on compreu al barri? La resposta va ser unànime: “no tenim comerç al barri, el nostre és un barri aïllat per la manca de comerços”.

Les regidores van recollir les peticions i inquietuds dels veïns i veïnes així com van explicar algunes de les accions que TeC ha portat al Ple, tant relacionades amb temes de connectivitat urbana, com amb el comerç de proximitat.

Una conversa molt profitosa amb els veïns i veïnes sobre els problemes i les millores que són necessàries a Can Tusell i que encara estan pendents i sobre la nostra ciutat.