Dissabte 2 de febrer volem parlar de les “Ciutats del canvi, per un nou municipalisme”. Parlarem de la transformació política i territorial que s'està produïnt a escala estatal, cap a unes ciutats i pobles municipalistes radicalment democràtics i feministes.

A la trobada comptarem amb la presència del Gerardo Pissarello (Primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona), Sergi Talamonte (Portaveu i regidor del Grup Municipal  El Comú de Lleida), la Candela López (Tinenta d'alcaldía a Castelldefels i Coordinadora de Catalunya en Comú), el Daniel R. Cao (Membre de la Coordinadora de Marea Atlántica), Ana Fernández (Regidora d'assumptes socials i de presidència i portaveu del Grup Municipal Por Cádiz sí se puede), Germán Berbegal, membre de la Coordinadora de Zaragoza en Común i Xavier Matilla (Portaveu i regidor del Grup Municipal Terrassa en Comú). L'acte estarà moderat per l'Ariadna Cortés, responsable de premsa de Catalunya en Comú. 

Les "ciutats del canvi" ens hem unit a l'"Atlas del Cambio" una eina digital per a posar en comú les polítiques municipalistes transformadores portades a terme des de 2015 per a aconseguir ciutats més valentes, justes, habitables, democràtiques que curen i col·laboren.

Us esperem al Bauhouse, al bar de la Casa Baumann (Avinguda Jacquard número 1) a les 19h on podreu prendre algo escoltant com treballem les ciutats del canvi cap a un nou municipalisme.

Us hi esperem!