Dilluns 21 de gener se celebrarà un Ple Municipal en sessió extraordinària amb un únic punt a l'ordre del dia l'aprovació de l'inici de l'expedient de contractació de la concessió del servei de titularitat municipal de transport públic col·lectiu i urbà de viatgers de Terrassa.

Després d'haver tingut 4 anys per adjudicar adequadament el servei públic d'autobusos de la nostra ciutat que el PSC pretengui ara, al darrer moment de mandat, aprovar els plecs del concurs de contractació i que hagi de ser el pròxim govern qui adjudiqui amb els criteris que ells deixin definits, és una jugada política molt poc ètica. Un contracte de 190 Meur que defineix com serà el servei d'autobusos durant els 10 anys vinents. Aprovar aquestes condicions sense haver treballat un consens ampli com requeria i al final del mandat és propi d'aquells que no han fet la feina que els hi tocava i a l'últim moment intenten aparentar haver fet quelcom.

Una aprovació que l'equip de govern del PSC ho farà pactant amb la dreta, amb C's i PdeCAT. Dos partits que no van recolzar el Pla de Mobilitat de la ciutat i que prioritzen un model de mobilitat fonamentat en el transport privat en detriment del transport públic. Aquesta és una decisió que anteposa els interessos electorals del PSC (i dels que els hi donen suport) als de la ciutat i que traeix els grans acords que existeixen per avançar cap a una mobilitat més justa i més saludable