El Casal Cívic de Can Parellada va acollir dijous 20 de desembre la 19a Audiència Ciutadana de TeC on les regidores de TeC van compartir amb un nodrit nombre de veïns i veïnes algunes de les propostes que estan treballant des de l'oposició i van poder recollir les inquietuds i propostes dels assistents.

Una trobada amb els veïns i veïnes on han compartit les seves inquietuds sobre el seu barri com ara la manca de connectivitat, que molts dels assistents van especificar que era un dels greus problemes que patia el barri, la manca d'equipaments per a la gent gran, la sensació d'inseguretat al barri, entre d'altres.

Les regidores van recollir les peticions i inquietuds dels veïns i veïnes així com van explicar algunes de les accions que TeC ha portat al Ple, tant relacionades amb temes de connectivitat urbana, com amb els equipaments per a la gent gran entre d'altres mesures. En aquest punt van explicar la proposta que vam portar al Ple Municipal del mes d'octubre per a diagnosticar les necessitats i els recursos/serveis necessaris per a la gent gran de Terrassa i millorar la seva atenció.

Una conversa molt profitosa amb els veïns i veïnes sobre els problemes i les millores que són necessàries a Can Parellada i Les Fonts i que encara estan pendents i sobre la nostra ciutat.