El Socio-Esportiu La Cogullada va acollir dimarts 27 de novembre la 18a Audiència Ciutadana de TeC on les regidores de TeC van compartir amb un nodrit nombre de veïns i veïnes algunes de les propostes que estan treballant des de l'oposició i van poder recollir les inquietuds i propostes dels assistents.

Una trobada amb els veïns i veïnes on no només han compartit les seves inquietuds sobre el seu barri, sinó sobre la ciutat. Com ara la situació d'urgència de les rieres, l'accessibilitat dels carrers, la manca de comerç de proximitat al barri, els problemes de connexió de les escoles, entre d'altres. Amb una conclusió central, el principal problema de la zona és que tot el que fa l'Ajuntament és provisional. Parlant de comerç el portaveu de TeC, Xavi Matilla, va explicar als assistents la proposta per al foment del comerç de proximitat a tots els barris de Terrassa que es va presentar l'any 2016 que demanava constituir una "borsa de locals accessibles".

Una conversa on les regidores de TeC també van preguntar als veïns, com per exemple quin creien que era el carrer principal del barri? Quin era l'element aglutinador del barri? Quines necessitats té la gent gran? Què és allò que primer arreglaries del barri? En aquest punt el regidor Xavi Martínez va explicar la proposta que vam portar al Ple Municipal del mes d'octubre per a diagnosticar les necessitats i els recursos/serveis necessaris per a la gent gran de Terrassa i millorar la seva atenció.

Una conversa molt profitosa amb els veïns i veïnes sobre els problemes i les millores que són necessàries a La Cogullada i que encara estan pendents i sobre la nostra ciutat.