Diluns 11 de maig es va celebrar “El futur del futbol a debat” amb la participació de Xavi Matilla (alcaldable de TeC) i representants del PSC, CiU i PP juntament amb presidents de clubs de futbol de la ciutat. Un debat en format de programa especial d’Àrea de Joc de Ràdio Municipal de Terrassa conduït per Àngel Càrdenas al Centre Cívic Montserrat Roig.

Miguel Ángel Moreno, president d'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca va exposar els problemes econòmics actuals en el món del futbol a la ciutat, com els jugadors del Terrassa FC que no cobren o la pujada de quotes si no se solucionen els problemes, entre d’altres.

Per Xavi Matilla “des de TeC som conscients de la problemàtica, però no només és un problema dels clubs de futbol, sectorial, sinó de l'esport en general i de la ciutat. No afecta només a un col·lectiu, ens afecta a tots. Manca un projecte de ciutat”. Per aquest motiu l’alcaldable de TeC va comentar que no era possible que aquest problema no l’estigués gestionant l’ajuntament i es fes un debat en un programa de ràdio. L’esport ha de tenir un vincle amb els barris, amb la ciutat perquè promou la salut i la cultura de l’esforç.