Les "ciutats del canvi" ens hem unit a l'"Atlas del Cambio" una eina digital per a posar en comú les polítiques municipalistes transformadores portades a terme des de 2015 per a aconseguir ciutats més valentes, justes, habitables, democràtiques que curen i col·laboren. Una eina que inclou un repositori pioner de les polítiques realitzades des de maig de 2015 per les "ciutats del canvi", Terrassa n'és una d'elles.

L'Atlas permet visibilitzar la transformació política i territorial que s'està produint a escala estatal, cap a unes ciutats i pobles municipalistes radicalment democràtics i feministes. Fins al moment, l'Atlas fa un mapatge amb 36 plataformes que van concórrer a les eleccions de 2015, amb vocació d'anar incorporant altres plataformes i organitzacions municipalistes. Un recorregut amb més de 70 polítiques transformadores que posen en relleu l'existència d'una agenda municipalista comuna que s'està implementant en moltes ciutats del canvi.

L'Atlas és el fruit del treball en xarxa d' Ahora Madrid, Aranzadi, Barcelona En Comú, Ganemos Jerez, Guanyem Badalona En Comú, Marea Atlántica, MÉS per Palma, Somos Oviedo, Terrassa En Comú, València En Comú i Zaragoza en Común, amb la col·laboració de Castelló en Moviment, Compostela Aberta, Extremeños, Ganemos Córdoba, Movem Castelldefels, Por Cádiz Sí Se Puede, Valladolid Toma la Palabra, Ourense en Común.

Rendició de comptes davant la ciutadania, oficines anti desnonaments, polítiques de mobilitat sostenible, clàusules socials de contractació, protocols contra les agressions masclistes, remunicipalització... una altra manera de fer política de les “ciutats del canvi”.