Gràcies pel teu compromís inesgotable. Per les ganes immenses de canviar-ho absolutament tot. La història de la nostra revolució ciutadana i de la gent comuna s'entendria molt menys sense tu. Has estat sempre disposat a ajudar al projecte de la forma més generosa i sacrificant, segurament massa sovint, la conciliació amb la vida personal.

Vam néixer i arribar a les institucions també per canviar aquesta manera d'entendre la política. Per evitar que fos una activitat de la qual la gent comuna, la gent com tu, no pogués participar. Perquè persones que mai s'hi han dedicat donessin els seus millors anys a servir la gent comuna, la gent de baix. A vegades, però, els ritmes impossibles i la pressió són gairebé inassumibles. Continuarem lluitant per fer de la política una activitat en la qual totes i tots hi poguem participar.

Ens has representat en fins a tres eleccions com a candidat, aconseguint guanyar dos cops i fent del canvi polític una realitat. Els i les comuns sempre agrairem i reivindicarem orgulloses el teu compromís. Un compromís que a més, sempre ha anat acompanyat d'un gran somriure. Un compromís que ens continuarà guiant als i les comuns per seguir avançant.