Dijous 12 de juliol a les 19 hores vam celebrar la FesTeC de l’estiu 2018, una trobada per acomiadar aquest curs polític on vam poder gaudir d’una vesprada a la fresca del Parc Vallparadís.

El xiringuito Cal Toni va acollir la festa on vam gaudir d' una conversa entre el Xavi Matilla i la periodista Pamela Navarrete que va ser conduïda per en Pau Monterde i es va centrar en temes culturals de la ciutat, tot aprofitant el coneixement i expertesa en aquest camp de la Pamela i el Pau.

Xavi Matilla també va fer un breu repàs del curs polític a la ciutat, tot posant èmfasi en l’actuació del Grup Municipal de TeC, especialment en la introducció de nous models i formes de fer política que posin al centre les problemàtiques de la ciutat i repensin les actuacions necessàries per a solucionar-les. Finalment, també va comentar els principals reptes que la ciutat ha d’afrontar, fins a final d’any, com la finalització del procés de remunicipalització de l’aigua i la deficiència en el servei de neteja de la ciutat, entre altres.

Conversa on els assistents van poder participar, explicant les seves inquietuds i van poder gaudir d'un pica-pica en comú i de l’actuació del grup Pangea que amb impressionant veu de la Laura i les versions de cançons molt conegudes, amb el seu toc i art flamenc va ser una manera molt refrescant d’acomiadar el curs i emplaçar-nos fins al setembre.

Una gran FesTec per començar un bon estiu!