Dimarts 3 de juliol s'han fet públics els resultats provisionals de les eleccions per a la renovació dels òrgans representatius de Catalunya en Comú, uns resultats que seran definitius el dia 7. Cal destacar que diverses persones vinculades a Terrassa en Comú han estat escollides per a formar part tant de l'Executiva com del Consell Nacional.

A l'Executiva encapçalada per Xavier Domènech i Ada Colau compta amb Xavi Matilla, arquitecte-urbanista i portaveu del Grup Municipal de Terrassa en Comú i l'educadora social i responsable política d'organització i territori de TeC, Agnès Petit.

A la votació de l'Executiva han participat 3260 persones dels 9.088 inscrits verificats i amb dret a vot, dels quals un 64,98% han votat la candidatura Construïm en Comú, un 21,08% a Comuns Federalistes i un 13,93% a Desbordem.

Pel que fa a la Consell Nacional compta amb l'activista pels DDHH i doctora en Biomedicina i regidora de TeC, Anna Rius i Antònia Saez, mestre d'educació infantil i membre de la Coordinadora de TeC.

A la votació de la Consell Nacional han participat 3260 persones dels 9.088 inscrits verificats i amb dret a vot, dels quals un 64,43% han votat la candidatura Construïm en Comú, un 22,03% a Comuns Federalistes i un 13,54% a Desbordem.

Finalment al Consell Nacional Territorial del Vallès Occidental compta amb el treballador social i regidor de TeC, Xavi Martínez i la comunicadora i responsable de comunicació de TeC, Glòria Baena entre els seus representants. En aquesta votació, al Vallès Occidental només hi havia una sola candidatura, així com a Maresme, Barcelonès, Baix Llobregat, Penedès, Alt Pirineu i Aran, Catalunya Central, Ponent, Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona.

Amb aquests resultats TeC ha augmentat la seva presència als òrgans representatius de Catalunya en Comú, passant a dos membres a l'Executiva i augmentant un membre al Consell Nacional.

Des de Terrassa en Comú volem posar les institucions d'aquest país al servei de la ciutadania. Volem construir un projecte de majories per Catalunya, partint del municipalisme com a palanca de canvi. La nostra implicació en CatComú és un pas més per construir una alternativa de país en majúscules vertebrada i construïda de baix a dalt i des de tots els territoris.