Els regidors Santiago SánchezKika González van visitar el grup municipal de Terrassa en Comú a l'Ajuntament. Una nova experiència d'intercanvi d'idees entre agrupacions de caràcter municipalista amb la rebuda de Terrassa en Comú als representants de l'agrupació d'electors de Ganemos Jerez. 

Xavier Matilla, portaveu de Terrassa en Comú, juntament amb la resta de l'equip de regidors i regidores, van intercanviar experiències amb Ganemos Jerez, tractant temes com la participació ciutadana, l'acció social i la lluita contra les privatitzacions.
Santiago Sánchez, portaveu de Ganemos Jerez, es va mostrar agraït per l'acolliment tarrasense: “ha estat una trobada molt productiva perquè respirem el mateix esperit de construir entre totes i tots i d'apostar per la intel·ligència col·lectiva. A més, aquí han aconseguit revertir la privatització de l'aigua pel que tenim molt que aprendre“.

Per la seva banda, la diputada provincial KikaGonzález va assenyalar que “la rebuda allà on anem per part de les nostres candidatures germanes està sent espectacular.  Nosaltres oferim la nostra eina audiovisual de Trileros de l'Aigua, comentem la nostra experiència a Jerez i actuem com una esponja, absorbint tot el que podem d'allò que ens mostren i ens ensenyen”, va concloure.

Ganemos Jerez i Terrassa en Comú van obrir la possibilitat de noves i futures vies de col·laboració.

Notícia publicada a: http://ganemosjerez.es/blog/2018/06/06/6817/