Dimarts 21 d’abril, Xavi Matilla realitzarà la presentació del model de ciutat de Terrassa en comú. Un acte centrat en el  projecte de futur per als 4 anys vinents per a Terrassa sota el títol “Terrassa, projecte de futur”. L’acte tindrà lloc a la Jazz Cava (Passatge Tete Montoliu s/n) a les 19.00 hores.

De professió arquitecte, Xavi Matilla té una gran passió relacionada amb la seva activitat professional, l’urbanisme. Una concepció que entén les ciutats com a organismes vius, complexos amb dimensió política i social.

Terrassa en comú és un projecte de canvi, per passar pàgina i començar una nova etapa per la ciutat. Una resposta a la falta de projecte i la inèrcia que ha viscut Terrassa en els darrers anys. Un projecte de canvi i de il·lusió. Per construir projecte de ciutat que dibuixi un futur que ens motivi a avançar i que ens ofereixi oportunitats per a tots i totes. Amb un equip de ciutadans solvents que s’arremanguen per treballar per la ciutat els propers 4 anys. Un reflex d’una ciutat que té una d’una societat activa, i d’una nova generació que fa saltar el tap, agafa el relleu i assumeix el repte de construir una nova Terrassa.

Us esperem dimarts 21 a les 19.00 hores a la Jazz Cava de Terrassa!

És l’hora del canvi, és l'hora de la gent, és l’hora de guanyar, i de fer-ho en comú!