El Ple Municipal de febrer debatrà una proposta de resolució i dos acords de Junta de Portaveus presentats per Terrassa en Comú.

La proposta se centra en impulsar un projecte d'autoorganització col·lectiva per a la rehabilitació i activació del Vapor Ros. Una proposta que presentem després de la retirada de la proposta de l'equip de Govern de modificació puntual del POUM el novembre de 2017, amb la voluntat d'elaborar una proposta que abordés la reactivació del Vapor Ros que comptés amb més suports.

Pel que fa als acords de Junta de Portaveus, el primer insta l’Ajuntament de Terrassa a que presenti un projecte a la convocatòria del pilot d'edificis intel·ligents del Pla Nacional de Territoris Intel·ligents. Un projecte que ha de servir per implementar, millorar i connectar infraestructura i avançar en l'estratègia digital de la nostra ciutat. Un projecte, que si la nostra ciutat el presenta, permetria tant enfortir i relacionar totes aquelles iniciatives que s'estan portant a terme a la ciutat, així com donar un impuls definitiu a una estratègia pròpia per Terrassa en relació a les polítiques de ciutat intel·ligent, big data i indústria 4.0. El segon acord de suport i adhesió a la Vaga Feminista del pròxim 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Una proposta que van llençar les feministes argentines al crit de "Ni una menys, vives ens volem" i que s'ha convertit en una mobilització global. Un acord que des de TeC ha estat traslladat al Consell Comarcal del Vallès Occidental demanant que els altres ajuntaments de la comarca també s'hi sumin.

Tres propostes per fer de Terrassa una ciutat amb un nou model de desenvolupament social i urbà.