Avui hem fet roda de premsa amb la diputada Aina Vidal d'En Comú Podem al Congrés i amb la candidata per Barcelona de Catalunya en Comú Podem Núria Lozano centrada en la problemàtica laboral. "Una preocupació que a Terrassa la vivim de forma greu amb un percentatge d'atur és superior a la mitjana del Vallès com de Catalunya" com ha recordat la diputada d'ECP.

L'Aina Vidal ha explicat que "n
ecessitem un govern que es preocupi per la seva gent, que es preocupi per la precarietat vital a la qual han arrossegat a la precarietat als treballadors i treballadores de Catalunya". "Tenim un govern que no té clar que el treball és una força creadora i transformadora i de creació de riquesa i benestar social" ha remarcat la Núria Lozano.

En aquests moments, "
hem d'apostar per un govern que tingui actituds proactives, busqui inversió i impulsi un pla d'ocupació. Un govern que faci i digui el mateix a la Generalitat de Catalunya i al Congrés dels Diputats. Necessitem un govern responsable i coherent que aposti per la inversió social" ha assenyalat Aina.

Des de Catalunya en Comú Podem el que es planteja, com ha explicat la Núria "
és que les qüestions d'ocupació són bàsiques i fonamentals. Hem d'adoptar mesures urgents davant la passivitat per part del govern de la Generalitat. Una de les nostres prioritats programàtiques és adoptar un pla de recuperació econòmica que ha de repercutir en tota la població. No podem deixar ningú enrere".