Dimecres de paradeta informativa al Mercadal amb el número 5 de Catalunya en Comú Podem Joan Josep Nuet, les regidores de TeC Anna Rius, Oscar Monterde Emiliano Martínez i algunes de les companyes que "mouen" la taula informativa de CatECP per Terrassa.

Nuet ha remarcat que "nosaltres som una fotografia de la Catalunya plural que realment existeix. I a aquesta Catalunya plural no pot passar que una part vulgui ignorar a una altra part". Pel que fa a les polítiques socials, ha declarat que "anem a prioritzar-les i les posarem com una de les prioritats centrals del govern".

Finalment ha explicat que "farem que aquells que no volen parlar de referèndum en parlin i que aquells que han oblidat les polítiques socials les col·loquin al centre de la tasca de govern. Sóm els únics que podem crear aquesta sinergia positiva que ens desbloquegi la situació i posi la gent al centre del taulell polític. Obrirem amb l'Estat una nova dinàmica de diàleg que ens ha de servir per aconseguir finalment tat fer fora el PP com un referèndum acordat que permeti que Catalunya s'autodetermini d'una forma clara".

Nuet ha estat acompanyat per les regidores de TeC en una passejada pel Mercadal on ha pogut parlar amb la gent que hi feia les seves compres.

La taula informativa de CatECP a Terrassa continua el seu moviment per la ciutat.